Usluge

Mezoterapija– neinvazivni metod primene mezo ampule koja omogućava prodiranje aktivne supstance kroz epiderm s ciljem otklanjanja bora na licu, vratu, ublažavanja fleka kao i učvršćivanja tkiva. Prilikom tretmana, u zavisnosti od namene, primenjujemo kavijar ampule, kolagen, hijaluron, antistres i druge vrste ampula. Rezultati su brzo vidljivi i nema kontraefekata.

Cena: 2000 din

Osnovni higijenski tretman čišcenja kože – detaljno čisćenje, piling kože lica, masaža lica, vrata i dekoltea vrhunskim preparatima. Preporučuje se osobama svih uzrasta i nezavisno od tipa kože.
Cena: 2500 din

Kiseonik tretman – Kod ovog tretmana koristimo preparate na bazi kiseonika poznate španske linije Anesi. Kiseonik smanjuje proširene pore, intenzivno hidrira i revitalizuje umornu kožu. Namenjen je prvenstveno zrelijoj koži mada se dobri rezultati postižu i kod mladih osoba.. Obuhvata mehaničko čišcenje pora lica , primenu pilinga , masažu kože lica, i nanošenje kiseonik maske.
Cena: 2500 din

Tretman voćnim kiselinama – Alpha hydroxi acid (AHA). Voćne kiseline se u kozmetici koriste već dugi niz godina za ublažavanje proširenih pora, i pigmentacije kože (pega, fleka, itd) kao i ožiljaka od akni Ovaj tretman je namenjen prvenstveno mlađim osobama sa masnom kožom. Uspešno se primenjuje čitave godine izuzev letnjeg perioda. Obuhvata mehaničko čišćenje pora lica, pilinga , masažu i ozonizaciju lica kao i nanošenje maske. Za ovaj tretman koristi se paleta proizvoda poznate kozmetičke kuće Pauli-Dr Tempt.
Cena: 2500 din

Tretman dubinske hidratacije lica – Kozmetička kuća Maria Galland posebno je specijalizovana za tretmane dubinske hidratacije osetljive i zrele kože lica sklone borama, perutanju, i iritaciji. Tretman obuhvata čišcenje lica uz primenu ozonske pare, piling, masažu, i nanošenje maske sa termo penom čija je funkcija da blagim zagrevanjem pojača učinak maske. Na kraju se koristi jedan od seruma za trajniji efekat ovog tretmana.
Cena: 2500 din

Miolift tretmani - Aparativna primena prirodnih seruma. Miolift se izvodi na koži prethodno očišćenoj i pilingovanoj, kao dopuna osnovnom tretmanu. Namenjen je i mladoj i zrelijoj koži, i u skladu sa tim se primenjuje odgovarajući serum. Ovim tretmanom se efikasno ublažavaju bore, smanjuju pore i fleke, i aktivno se utiče na muskulaturu lica i vrata. Izvodi se u seriji od najmanje 3 tretmana.
Cena: 2000 din

Korekcija obrva
Korekcija obrva podrazumeva formiranje novog ili korekciju postojećeg oblika luka. Postupak se vrši voskom ili pincetom pri čemu se strogo vodi računa da se isprati prirodan oblik obrva.
Cena: 400 din

Trajna epilacija
Jednostavan postupak za trajno uklanjanje neželjenih malja elektrolizom. Svaka dlačica se u korenu uništava blagom strujom što ne dovodi do pojave ožiljaka. Veoma uspešno se tretiraju i sede dlake. Efikasnost ovog načina uklanjanja je visoka, izuzev u slučajevima hormonalne disfunkcije što zahteva istovremeno konsultovanje sa endokrinologom.
Cena: 80 din/min

Depilacija
Depilacija se izvodi na dva načina:
1) toplim sterilisanim voskom temperature 30 - 40 stepeni.
2) hladnom metodom koja podrazumeva korišćenje traka za jednokratnu primenu.
Cena: 900 din *cele noge

Depilacija nausnica
Depilacija nausnica predstavlja otklanjanje dlačica toplim voskom na najosetljivijoj površini lica uz obavezno ozoniranje i dezinfekciju.
Cena: 300 din

Anticelulit tretmani
Izvode se elektromišićnim stimulatorom, ručnom masažom, kao i drenaž maskom poznatijom kao gipsane bermude. Postupak se izvodi u trajanju od najmanje 5 uzastopnih tretmana. Ovim tretmanima se uspešno smanjuje obim nogu i zadnjice bez opuštanja kože. Koristimo preparate više kozmetickih kuća kao što su Algotherm, Maria Galland, Thalgo, Afrodita i dr.
Cena: 2000 din

Nadogradnja noktiju OPI gel tehnikom uz upotrebu tipsi
Nadogradnja noktiju vrši se najsavremenijom OPI gel tehnikom uz upotrebu tipsi tj vrhova koji se prethodno lepe na nokatnu ploču. Ovako nadograđen nokat je fleksibilan ali mnogo otporniji na spoljne faktore. Efekat ove metode je dugotrajan uz postizanje potpuno prirodnog izgleda i osećaja. Ne dovodi do oštećenja prirodnog nokta i preporučuje se osobama koje imaju problem sa grickanjem noktiju.
Cena : 1600 din
Sa trajnim francuskim manikirom: 1900 din

Izlivanje noktiju OPI gel metodom
Savremeni ekološki postupak izlivanja noktiju gde se oblik i dužina noktiju ručno oblikuju pomoću četkice, bez upotrebe lepka i klasičnih tipsi. Izlivanje noktiju može biti urađeno i sa trajnim francuskim manikirom. Specifični hemijski sastav ne dovodi do oštećenja prirodnih noktiju. Rezultat ove nadogradnje je dugotrajan uredan izgled ruku i noktiju.
Cena: 1900 din
Sa trajnim francuskim manikirom: 2200 din

Ojačavanje prirodnih noktiju
Ojačavanje noktiju je pogodno za tanke nokte sklone listanju i pucanju. Primenom OPI gel tehnike postižu se najbolji rezultati do sada u praksi. Tanak sloj daje utisak bezbojnog laka uz maksimalnu čvrstinu i postojanost. Najpopularniji način primene ojačavanja noktiju je u cilju postizanja trajnog francuskog manikira.
Cena: 1000 din
Sa trajnim francuskim manikirom: 1500 din

Parafinski SPA tretman za negu ruku i noktiju
Pored osnovnog (higijenskog) manikira, u ponudi je posebna vrsta tretmana za kompletnu negu ruku i noktiju. Ovaj tretman, pored uobičajene manikirske procedure, podrazumeva piling, parafinsko pakovanje, i masažu ruku uz upotrebu najkvalitetnijih preparata namenjenih za regeneraciju suve i oštećene kože ruku. Posebno se preporučuje u zimskom periodu, i osobama čije su ruke izložene materijama koje isušuju kožu.
Cena: 1000

Klasični manikir
Klasičan manikir podrazumeva tretiranje zanoktica, piling nokatne ploče, oblikovanje noktiju, nanošenje sredstava za regeneraciju, i lakiranje.
Cena: 700 din

Solarijum
Korišćenje solarijuma je uz naš stručni nadzor. Solarijum pripada turbo kategoriji i ima 3 ekrana za lice i 30 lampi za telo koje se menjaju posle 700 sati rada. Obavezno je korišćenje zaštitnih naočara kao i zaštita mladeže. Maksimalno izlaganje je od 10 do 15 minuta .

Povratak na vrh stranice